Jump to content
Cyberpixelz Community

Julian

Membru
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Julian last won the day on August 15

Julian had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Julian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Meniul nu vad de ce e in stilul joinet, doar pentru ca e afisat liniar sau cum? Trecand peste astea, am omis faptul ca trebuie sa pun conditii pe cele doua box-uri si pe butonul de log off. Le voi rezolva in cel mai scurt timp.
 2. Va prezint doua teme. 1. Max3Semne - Tema am finalizat-o cu ceva timp in urma doar ca nu am vrut sa o afisez nicaieri, are cateva facilitati precum: - Userpanel in header cu linkurile utile(Admin Panel, Moderator Panel, Manage Blocks) si informatii(Reputatie, Activitate, Avertizari) - Navigatie custom - Mega footer ce include: About Max3Semne Link-urile de conectare pe serverele de mix Link-urile de conectare pe serverele de WarNight Linkuri utile Footer Controls(Limba, Tema, Contact Us). UserInfoPanel in topic + imagine personalizata pentru gradele de C.E.O Posibilitatea de a adauga customFields in UserInfoPanel Imagini SVG si PNG custom in anumite sectiuni alte temei si background-uri custom 2. Purplehaze - Astazi am terminat in proportie de 95% tema, adica este functionala, dar mie imi place sa navighez adanc si sa modific orice, tema cuprinde de altfel cateva facilitati precum: - UserNav cu informatii despre cont(Content, Reputatie, Avertizari) - Box-uri custom in header pentru Accesarea profilului Accesarea setarilor contului Schimbarea imaginii de profil Accesarea linkurilor de acces(Admin Panel, Moderator Panel, Manage Blocks) - Header customizat cu Search, Create Content, Sign Out si linkuri catre paginile de social media - Navigatie custom - Post content in topic in stilul mesajelor de pe aplicatii precum Messenger, Instagram, etc. - Post Controls in stilul Instagram - UserInfoPanel (neterminat) custom - Iconita ce indica activitatea userului in topic(online / offline) Restul le puteti descoperi daca accesati forumul: https://www.max3semne.ro/forum/ si selectati tema "Purplehaze", respectiv Max3Semne Theme 2019
 3. Stiu tema de ceva timp, am navigat acolo odata si chiar mi s-a parut interesanta nu doar prin structura ei ci prin ideile pe care le-ai avut, e ceva nou. Felicitari pentru munca depusa.
 4. Iti pot oferi toate dovezile pe care le-ai cere pentru faptul ca tema nu este nici copiata si nici identica, acuma eu am facut topicul doar asa pentru mici pareri, nu ma ocup cu asta, nu vand teme, deci nu aveam niciun motiv sa copiez o tema, tocmai ca am facut-o pentru comunitatea unde administrez si am vrut sa fac ceva unic, am tot urmarit diferiti web designeri de-a lungul timpului, e normal sa imi ramana o anumita idee de la unu, una de la altul, etc. E cam greu sa "nu copiezi" in stilul asta de web design (cel polonez, la ei vedeti stilul asta), pentru ca toti se bazeaza pe un aspect mai modern, atat de gaming cat si demn de un site online, nu toti ne bazam pe un design strict de gaming, unora de face placere sa admiram culorile cand postam un topic, nu doar sa avem unde sa il postam.
 5. Si ce anume e identic la ea in afara de bg-uri categoriilor pe care le-am vazut la o alta tema? + nici nu navighez pe behance.
 6. Fiti mai exacti, nu vad care ar fi probleme la responsive, am testat in mare parte. @cyber docTOR @MotanK47 Singurul lucru de care as putea sa confirm ca este "inspirat" de la puffysticks sunt acele linii din bg-ul meniului, in rest partea cu elementele noisy am vrut sa o aplic de mult doar ca nu stiam cum sa scot imaginile "finisate" cu noise din PS incat sa isi pastreze calitate. In legatura cu tema "edobe" nu cunosc, o sa caut pe Invision sa vad exact ce e atat de asemanator, idem pentru viperdesigner, nu cunosc. + tema este inceputa de la cea default, nu iau teme de pe net si le editez, le codez eu de la 0.
 7. Inca o lucrare de tip HTML / CSS. E vorba de inca o tema de IPS 4.4.5. E o tema mai mult de gaming, datorita stilului folosit. Pentru demo - https://www.max3semne.ro/forum/ Ce puteti gasi in tema: - iconite personalizate - custom UserPane in topic, customizabil din profilul fiecarui User - custom UserPane cu informatii (posturi, reputatie, grad, avertizari) - GroupIcon + GroupTitle personalizat pentru gradul de Fondator - UserBar integrad in breadCrumb - acces rapid la Admin Panel, Moderator Panel si Manage Blocks direct din Userbar - design flat si noisy - fully responsive ca structura, nu stiu daca am omis chestii de design, nu am avut timp sa verific si asta Ce va aparea in plus acestei versiuni: - logo personalizat - back to top button - iconite personalizate in UserBar - navigatie secundara pentru meniu - iconite personalizate pentru fiecare camp in custom UserPane Acum nu astept decat si parerile voastre.
 8. Meniul l-ai vazut probabil pe o alta tema tot facuta de mine pe o comunitate de CS. Fi mai exact in legatura cu footer-ul, ce iti aduce aminte de temele lui Doc, pentru ca el foloseste mega footer. Ofera-mi mai multe detalii. Tema nu e 100% gata, deci vor mai aparea modificari.
 9. Inca o lucrare de tip HTML / CSS + ceva JS la slider si back to top button. E vorba de inca o tema de IPS 4.4, platforma pe care navigati chiar acum si voi pe Indungi. E o tema mai mult de gaming, datorita stilului folosit. Daca vreti link pentru a naviga pe tema, imi spuneti. Indexul temei Profilul in tema Topicul in tema
 10. Arata foarte ok, ma bucur ca ai luat in considerarea si parerea mea despre servere:D
 11. Nu stiu daca e tema full sau asa e ea completa. Ideea e ca sunt anumite locuri in care e schimbata doar culoare si cum a zis si doc, sunt unele elemente ce nu dau bine.
 12. Phantoms, Ghost in general sunt legate de culoarea alb si albastru, rosu as fi folosit daca se nume Demons:)) "Un pic de puffysticks si ghost"... hmm, singurele elemente preluate din ghost cum am si spus sunt acele chenare cu gradient, vizibila in titlul forumurilor, sidebar, widgets desii ale mele sunt mai mari:)) si ar mai fi background-ul de la last poster, desii la fel, difera. In rest nimic altceva de la puffysticks. Totusi, nu as vrea sa ma laud sau ceva, dar consider ca tema mea e mai muncita decat ghost.ro, puffysticks e o echipa geniala pentru ips design, precum si cyberpixelz, dar ei facand asta ca pe un "job" e normal la un moment dat sa nu isi dea interesul in totalitate sau sa ramana in pana de idei, eu facand asta ca un hobby pot sta si 3 luni doar pentru design-ul headerului, nu ma opreste nimic. In cazul in care am alte idei si timp pot asigura faptul ca urmatoarea tema nu va imprumuta nimic din ce exista in momentul de fata pe market-ul ips, nici cyberpixelz si nici puffysticks sau altceva.
 13. Nu exista posibilitatea... Scuzele mele.
 14. Nu prea exista o posibilitate catre un preview live, tema e facuta pe un forum demo, iar acum cei de la IPS au restrictionat mult demo-urile(au scos accesul la download sau add/create theme, add plugins), astfel ca a trebuit sa salvez fiecare fisier modificat sau creat al temei ca sa salvez tema propriu-zisa. Daca doresti sa urci tema aici ca preview, eu nu am nimic impotriva sa-ti dau fisierele.
×
×
 • Create New...