Jump to content
Cyberpixelz Community

GeorgioGalben

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Am setat din opțiunile temei fontul de Google, se vede superb. As vrea sa se vada mai mare atunci cand citesc topicurile si mesajele. In alte zone marimea este buna.
  2. aș fi vrut să dau o părere dar siteul nu funcționează. cred că ideea cea mai "ortodoxă" ar fi să închideți acest subiect.
  3. atât întrebarea cât și răspunsurile mi se par incomplete: Nu poți pune o întrebare referitor la un serviciu fără a da mai multe date despre ceea ce vrei să faci pe acel host. E ca și cum ai întreba: - "Care e cea mai buna masina? Pe care mi-o recomandați ?" Cel ce vrea într-adevăr să te ajute te va întreba: "ce vei face cu ea? vei transporta marfă? o vei folosii doar în weekend? vrei să consume puțin?? și cel mai important, cât ești dispus să plătești pentru ea pentru a o cumpăra și viitoarea sa întreținere???..." Revenind la subiect, ar trebuii să spui ceea ce vrei face pe acel spațiu, ce platformă vrei să folosești, dacă faci migrare sau e instalare nouă și cât vrei să plătești. În ziua de azi, în lumea "reală" și cea virtuală concurența este foarte mare. Toți vor să ofere servicii cât mai bune la prețuri cât mai competitive calitate/preț. Nu îți pot recomanda nici o "marcă" în concret dar îți pot sugera câteva idei. Hostul pe care îl alegi: - să aibe hosting gratis si upgrade la host de plata - să aibe mai multe planuri la alegere: fiind cel mai ieftin suficient pentru a începe iar cel mai scump pentru a susține o comunitate activa dar nu mai scump ca un VPS ce ofera servicii superioare - să aibe upgrade la VPS - să aibe ultima versiune PHP - să aibe opțiuni integrate, sau extra, sau cum vrei să le numești prin care poți îmbunătății comunitatea: modul cache, CDN, securitate extra, bază de date externă, etc. Sper să-ți fie de ajutor acest mesaj. GeorgioGalben,

Board Life Status


Board startup date: November 01, 2018 11:05:38
×
×
  • Create New...