Jump to content
Cyberpixelz Community

cyb3r d0c

Admin
 • Content Count

  1,529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

cyb3r d0c last won the day on November 8

cyb3r d0c had the most liked content!

Community Reputation

1,511 Excellent

About cyb3r d0c

 • Rank
  Cyber King
 • Birthday 05/22/1996

bla

 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

3,980 profile views
 1. Nu stiu daca acest topic e pe bune sau este o gluma!
 2. Primele 50 persoane care achizitioneaza una dintre temele ( BOOM / 4TECH / CYBER APEX DARK & LIGHT / THREME / NITRO / GRADIENTED SAU ONIX DARK & LIGHT ) vor avea acces gratuit la una dintre temele urmatoare ( warz / eligius / evoplayze / elix / kampo / enhanced default style ) Aceasta facilitate este nelimitata ca timp, deci puteti alege cu grija urmatorul template. Support-ul va fi oferit pentru ambele teme, nu doar pentru tema principala. Pentru mai multe detalii il puteti contacta pe doc : https://cyberpixelz.com/forums/index.php?/profile/1-cyb3r-d0c/ Pentru previzualizearea temelor intrati pe https://cyberpixelz.com/forums/ ( nume: demo / parola: demo ) Pentru lista de preturi vizitati : https://invisioncommunity.com/profile/586784-doc/content/?type=downloads_file
 3. Este o tema decenta, desii as fi renuntat la unele parti unde s-a folosit acel galben sau evidentiam mai mult scrisul.Si cerculetele pe boom le facusem de mult timp inainte sa dau drumul temei.Deci nu cred ca are vreo legatura.
 4. Da dar cum se face ca, https://www.behance.net/gallery/76427679/NFS-Forum-(webdesign) e identica ! @Julian
 5. Probleme mari de responsive. Asemanatoare cu tema edobe, daca nu chiar tema edobe. Elemente inspirate din puffysticks. Nu iti zic aceste lucruri cu rautate, incepe de la tema default, ca sigur faci ceva mai frumos.
 6. Stand si cautand hosturi fiabile pentru site-ul meu am descoperit acest site, care din documentatia mea este o firma de web host fondata de o alta firma foarte mare de web design.Acest lucru m-a convins sa colaborez cu acest site ( pentru ca m-am gandit ca si ei la randul lor stiu cat este de necesara o viteza buna ) , am host deja de cateva luni si pot sa spun ca sunt multumit 100% Ce primesti ca si client? - La plata anuala primesti inca 3 luni gratuite de webhost, ceea ce mi se pare super ok - Poti cere 1 luna de test, sa te convingi chiar tu de serviciile acestora. - Support-ul este foarte bun, adica timpul de raspuns la un ticket este de maxim 5 minute - Multe alte oferte atragatoare pentru voi Aspectul site-ului este unul ingrijit, ceea ce m-a facut si mai mult sa ma inregistrez, se vede ca acestia tin sa ofere atat calitate cat si cantitate. Link: SITE BUNKET CLICK ( click aici sau puteti da click direct pe banner )
 7. Like / Share / Subcribe https://www.youtube.com/channel/UCBjQ33kUp-bX0CSvs8wGCiw
 8. Acest text este extras de pe pagina oficiala de facebook, deci daca doriti sa ajutati la cresterea cat mai rapida a forumului, sunteti rugati sa distribuiti mai departe acest mesaj. Servicii Graphic & Web Design IPB 3.4.X / IPS 4.1.X / 4.2.X / 4.3.X /4.4.X / Template-uri Site DEMO : https://www.cyberpixelz.com/forums ( nume : demo / parola : demo ) MARKETPLACE ( Pentru cei cu licenta ) : https://invisioncommunity.com/profile/586784-rovisiontech/content/?type=downloads_file MARKETPLACE ( Pentru cei fara licenta ) : https://gumroad.com/cyberpixelz De astazi, 13.01.2019 preturile temelor si imaginilor se vor ajusta in functie de complexitatea si durata template-urilor. Portofolio 2018 : ( https://www.behance.net/docwebdesignro ) ( https://www.behance.net/docdesignro ) ( https://www.behance.net/compactdes2579 )
 9. Template-ul cum am zis arata foarte ok.Poti sa incerci sa adaugi chestii noi, spre ex un background changer.
 10. In tema sunt destul de multe probleme, + ca tema este deja dezvaluita, era tema facuta de strong taz acum ceva timp.Este putin cam amestecata cu ceva elemente ce nu dau bine.Este o parere personala, deci poti sa o interpretezi cum doresti.
 11. cyb3r d0c

  salut

  Salut si tie! 😁
 12. In legatura cu culorile si anumite elemente, am impresia ca seamana putin cu tema celor de la ghost.ro ( facuta de puffysticks ) In rest este super ok, un preview nu are strica live!
×
×
 • Create New...