Jump to content
Cyberpixelz Community

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/03/2020 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  Salutare! Am o problemă cu o versiune IPB 4.4, am schimbat background la header, dar mi s-a schimbat în același timp și background la categoriile de pe forum. Întrebarea mea este cum aș putea face să schimb imaginea de la categorii.
 3. 1 point
  Te rog sa postezi de pe un cont separat.T/C
 4. 1 point
  Am gasit o firma foarte buna si suport non-stop.Evident printr-o reclama de la George Buhnici.Am si testat suportul lor si a fost rapid. Se numeste Hosterion si sunt foarte calitativi.
 5. 1 point
  Daca se poate schimba membertitle-ul in " El Jefe " Multumesc 😁
 6. 1 point
  Mi s-a intamplat si mie sa fiu banat de catre un copil care avea acces acp. M-am gandit sa va arat cum sa va scoateti ban-ul in maxim 3-4 minute. A) Cum sa va scoate ban-ul si sa va dati permisiunile de aministrator din PhpMyAdmin 1. Intrati in PhpMyAdmin -> Baza de date ; 2. Din nou click pe baza de date ( http://i.imgur.com/exwKMpX.png ) -> core_member -> Click pe edit la membrul pe care vreti sa ii dati unban/ban (http://i.imgur.com/fpbqGoj.png ) ; 3. La member_group_id puneti 4 ; 1 = Validating 2 = Guests 3 = Member 4 = Administrators 6 = Moderators ATENTIE ! GRADUL ADMINISTRATOR POATE AVEA SI ALT ID 4. La member_banned puneti 0 ; B) Cum sa banati un membru Faceti din nou pasii de mai sus numai ca inlocuiti ( ii baneaza numele permanent, dar ca sa nu isi mai faca alte conturi intrati voi in acp si ii banati ip-ul ) : 3. La member_group_id puneti 3 ; 4. La temp_ban puneti -1 ;
 7. 0 points

Board Life Status


Board startup date: November 01, 2018 11:05:38
×
×
 • Create New...