Jump to content
Cyberpixelz Community

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Ți-am trimis PM.
 3. Lasa te rog aici un forum, sa ne putem da seama.
 4. Salutare! Am o problemă cu o versiune IPB 4.4, am schimbat background la header, dar mi s-a schimbat în același timp și background la categoriile de pe forum. Întrebarea mea este cum aș putea face să schimb imaginea de la categorii.
 5. Te rog frumos sa atasezi o poza cu ce ai acum. Pentru a marii fontul pe intreg forumul mergi in edit html & css - > css -> global si cauta tagul body, acolo ai font-size.
 6. -coLd-

  test

  test photo 150x300
 7. Am setat din opțiunile temei fontul de Google, se vede superb. As vrea sa se vada mai mare atunci cand citesc topicurile si mesajele. In alte zone marimea este buna.
 8. aș fi vrut să dau o părere dar siteul nu funcționează. cred că ideea cea mai "ortodoxă" ar fi să închideți acest subiect.
 9. atât întrebarea cât și răspunsurile mi se par incomplete: Nu poți pune o întrebare referitor la un serviciu fără a da mai multe date despre ceea ce vrei să faci pe acel host. E ca și cum ai întreba: - "Care e cea mai buna masina? Pe care mi-o recomandați ?" Cel ce vrea într-adevăr să te ajute te va întreba: "ce vei face cu ea? vei transporta marfă? o vei folosii doar în weekend? vrei să consume puțin?? și cel mai important, cât ești dispus să plătești pentru ea pentru a o cumpăra și viitoarea sa întreținere???..." Revenind la subiect, ar trebuii să spui ceea ce vrei face pe acel spațiu, ce platformă vrei să folosești, dacă faci migrare sau e instalare nouă și cât vrei să plătești. În ziua de azi, în lumea "reală" și cea virtuală concurența este foarte mare. Toți vor să ofere servicii cât mai bune la prețuri cât mai competitive calitate/preț. Nu îți pot recomanda nici o "marcă" în concret dar îți pot sugera câteva idei. Hostul pe care îl alegi: - să aibe hosting gratis si upgrade la host de plata - să aibe mai multe planuri la alegere: fiind cel mai ieftin suficient pentru a începe iar cel mai scump pentru a susține o comunitate activa dar nu mai scump ca un VPS ce ofera servicii superioare - să aibe upgrade la VPS - să aibe ultima versiune PHP - să aibe opțiuni integrate, sau extra, sau cum vrei să le numești prin care poți îmbunătății comunitatea: modul cache, CDN, securitate extra, bază de date externă, etc. Sper să-ți fie de ajutor acest mesaj. GeorgioGalben,
 10. Tema este foarte inchisa la culoare, nu disting absolut nimic pe ea.
 11. Salut Cyberpixelz! Vreau sa stiu si eu ceva pareri legate de acest skin! Orice parere e bine venita. DEMO
 12. Te rog sa postezi de pe un cont separat.T/C
 13. Buna Am si eu asa o intrebare, doresc sa sterg citeva categorii, in poza mai jos o sa intelegeti despre ce e vorba.
 14. S-a rezolvat. un revert la profile era suficient! T/C
 15. Ti-am lasat un cont in privat cu admin.
 16. Tema probabil are probleme de codare, lasa un link de la forum sa ne dam seama.Sau poti sa imi lasi un cont cu admin in privat si te voi ajuta.
 17. Salut, Am creat si eu un nou filtru in care sa arata metodele de contactare pe profil (doar pe profil). Dovezile de la setari (https://prnt.sc/regk3r ; https://prnt.sc/regkg1). Pe profil am completat filtrul (https://prnt.sc/regkt5) si cand ma uitam sa verific daca apare bine la filtru, apare urmatoare chestie (https://prnt.sc/regl6l). Ce n-am facut bine? Multumesc pentru timpul acordat. UPDATE: M-am mai uitat si nu arata asa pe toate temele, doar pe unele, trebuie sa adaug ceva in tema respectiva pentru a arata continutul si nu 'Array'?
 18. Este imposibil, orice versiune de 4.4 are aceasta varianta.
 19. Salut, eu am facut cum ai explicat si nu imi functioneaza.
 20. sLoww

  Ajutor sidebar

  Am gasit, multumesc frumos. Se poate da un T/C.
 21. Julian

  Ajutor sidebar

  Pe forum, pe orice pagina a forumului tau, pe tema Default (pe celelalte poate fi modificat / mutat), ai o sageata pe partea stanga, exact langa marginea ecranului, apesi pe ea. Selectezi -> System -> Tragi "Recent Status Updates" unde vrei tu in Sidebar. Ca sa poti adauga un status trebuie sa il ai activat din profilul tau.
 22. sLoww

  Ajutor sidebar

  Nu prea am inteles ce-ai spus tu, dar incerc sa caut.
 23. cyb3r d0c

  Ajutor sidebar

  Acest lucru il poti face prin activare.Din cate stiu fiecare user trebuie sa il activeze personal din setarile contului.Inainte va fi necesar sa il tragi din block manager ( acea sageata din stanga ecranului ) si sa il duci in sidebar, sau unde doresti sa il afisezi.
 1. Load more activity

Board Life Status


Board startup date: November 01, 2018 11:05:38
×
×
 • Create New...