Jump to content
Cyberpixelz Community
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. CyberPixelz

  1. Invision Marketplace   (758 visits to this link)

  2. Gumroad MarketPlace   (108 visits to this link)

  3. CyberPixelz pe FACEBOOK   (409 visits to this link)

  4. Site Bunker - Web Host ( 1euro / month )   (605 visits to this link)

 2. World Wide Web

  1. Zona Utilizatorilor

   Aici puteti face cereri pentru diferite facilitati pe forum.

   58
   posts
  2. Feedback-ul Comunitatii

   Aici va puteti lasa atat feedback-ul pozitiv / negativ / neutru despre comunitate cat si sugestii despre imbunatatirea comunitatii.

   4
   posts
  3. Web Design & Website Review

   Discutii cu privire la web design precum si cereri de pareri sau idei despre website-urile detinute.

   55
   posts
  4. Domenii & Web Hosting

   Discutii despre diferite domenii, ajutor in alegerea numelor si ajutor despre alegerea hosting-ului.

   3
   posts
  5. InvisionCommunity

   Tot ce tine de platforma InvisionCommunity.

   5
   posts
  6. Ip.Board

   Tot ce tine de platforma Ip.Board

   2
   posts
  7. Review-uri

   Teste si review-uri hardware, software, jocuri si mobile.

   • No posts here yet
  8. Hardware

   Intrebari, sfaturi si rezolvari ale problemelor cu componentele fizice ale unui calculator, grupate pe categorii de produse.

   • No posts here yet
  9. Software

   Discutii, sfaturi, trucuri si rezolvari la problemele intampinate in folosirea anumitor aplicatii.

   • No posts here yet
  10. Programare

   Locul celor care iubesc si putin cod, indiferent de limbaj.

   10
   posts
 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Topics

 • Posts

  • In primul rand comunitatea Cyberpixelz va ureaza un an nou mai bun si plin de fericire si impliniri. In al 2-lea rand tin sa anunt ca am reluat din nou vanzarile pe market-ul gumroad, puteti verifica toate produsele daca accesati acest link : https://gumroad.com/cyberpixelz Toate temele deja postate au primit update, si au fost postate si restul produselor de pe invision ( + alte cateva logo-uri si imagini de tip psd/ai ) Pentru mai multe intrebari asteptam un mesaj pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/cyberpixelz/ ( puteti face acest lucru, apasand butonul send message) sau un mesaj privat catre https://cyberpixelz.com/forums/index.php?/profile/1-cyb3r-d0c/ Nota: Gumoard este un marketplace pentru persoanele ce nu pot cumpara produsele noastre din alte parti ( ex: invisioncommunity ).Pe gumoard adaugati produsul in cos si mergeti mai departe catre finalizarea comenzii, deci in concluzie nu veti avea nevoie de licente sau taxe in +.
  • Am gasit o firma foarte buna si suport non-stop.Evident printr-o reclama de la George Buhnici.Am si testat suportul lor si a fost rapid. Se numeste Hosterion si sunt foarte calitativi.
  • Va prezint o noua tema Game Over - Max3Semne - Userbar-ul contine un indicator ce afiseaza nivelul accesului utilizatorului logat.  - Acces full [ACP + MCP]  - Acces strict - Admin Control Panel  - Acces strict - Moderator Control Panel  - Accesul aferent pentru gradul Diamond  - Niciun acces - Link-urile catre ACP si MCP, cat si butonul de Manage Blocks sunt integrate in breadCrumb alaturi de Search. - Este adaugat un indicator pe categoriile tip "Unread" cat si pe titlul unei categorii de acelasi tip. - Popular Contributors are adaugate trofee indicatoare pentru locul 1, 2 si 3. - UserInfoPanel in topic unic ce contine  Indicator pentru autorul topicului Statisticile utilizatorului [status, rank, activitate, reputatie, avetizari] System Awards [Award-uri speciale setate din tema ce sunt afisate atat in topic cat si in profil (sidebar si tab). Profilul a suferit o modificare totala a header-ului, astfel: Statisticile din profil au fost rescrise sub o alta forma Alaturi de numele utilizatorului nu mai este afisat rank-ul, ci statusul acestuia [online / offline] Rank-ul ultilizatorului a fost mutat sub avatarul acestuia alaturi de indicatoarele de acces aferente [admincp / moderatorcp / c.e.o founder / diamond] In partea dreapta poate fi regasit numarul urmaritorilor unui user cat si vizualizarile de profil ale acestuia. Link-urile catre tab-urile profilul au fost modificate si ele, de altfel a fost adaugat un nou tab numit "Awards", care functioneaza doar pe tema Game Over. Accesul la editarea profilului sau a cover-ului a fost mutat in partea de jos, lasand coperta utilizatorului libera. A fost adaugat un nou block in sidebar numit "User Awards" ce afiseaza award-urile userului vizibile in topic si tabul aferent. A fost modificat tabul "Awards" pentru tema Game Over care functioneaza prin introducerea unui element [minim] in tabela respectiva din Dialogul editarii profilului, acesta afiseaza award-urile userului vizibile in topic si profile sidebar. Astept feedback-ul vostru, tema nu este 100%, inca lucrez la ea, dar vin sarbatorile si o sa iau o mica pauza, astept buguri pe care le-ati gasit, critici, etc. Sunt deschis. DEMO: https://www.max3semne.ro/forum/
  • Salut dragilor ! dorim sa va auzim parerile despre aceasta tema nu stiu daca se poate sa zic despre cine este creeata ! Va las pe voi sa ghiciti si ... Pereri , sugestii sau probleme le puteti lasa printr-un reply . https://bluegame.ro/ Nu este inca terminat doar ce am re-instalat platforma , ultimul update si dorim poate cine stie sa facem niste schimbari ! Va doresc un an nou fericit CYBERPIXELZ   
 • Today's Birthdays

  No users celebrating today
×
×
 • Create New...