Jump to content
Cyberpixelz Community
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. CyberPixelz

  1. Invision Marketplace   (422 visits to this link)

  2. CyberPixelz pe FACEBOOK   (194 visits to this link)

  3. Site Bunker - Web Host ( 1euro / month )   (237 visits to this link)

 2. World Wide Web

  1. Zona Utilizatorilor

   Aici puteti face cereri pentru diferite facilitati pe forum.

   55
   posts
  2. Feedback-ul Comunitatii

   Aici va puteti lasa atat feedback-ul pozitiv / negativ / neutru despre comunitate cat si sugestii despre imbunatatirea comunitatii.

   3
   posts
  3. Web Design & Website Review

   Discutii cu privire la web design precum si cereri de pareri sau idei despre website-urile detinute.

   50
   posts
  4. Domenii & Web Hosting

   Discutii despre diferite domenii, ajutor in alegerea numelor si ajutor despre alegerea hosting-ului.

   2
   posts
  5. InvisionCommunity

   Tot ce tine de platforma InvisionCommunity.

   5
   posts
  6. Ip.Board

   Tot ce tine de platforma Ip.Board

   2
   posts
  7. Review-uri

   Teste si review-uri hardware, software, jocuri si mobile.

   • No posts here yet
  8. Hardware

   Intrebari, sfaturi si rezolvari ale problemelor cu componentele fizice ale unui calculator, grupate pe categorii de produse.

   • No posts here yet
  9. Software

   Discutii, sfaturi, trucuri si rezolvari la problemele intampinate in folosirea anumitor aplicatii.

   • No posts here yet
  10. Programare

   Locul celor care iubesc si putin cod, indiferent de limbaj.

   10
   posts
 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Topics

 • Posts

  • Meniul nu vad de ce e in stilul joinet, doar pentru ca e afisat liniar sau cum? Trecand peste astea, am omis faptul ca trebuie sa pun conditii pe cele doua box-uri si pe butonul de log off. Le voi rezolva in cel mai scurt timp.  
  • mie unul mi se pare inspirata 60 % din conceptiile de la puffysticks icon-urile iar le-am mai vazut in acelasi still pe puffysticks sa trecem de asta   ca membru de ce am acces la admin si modcp ? nu trebuie sa am acces la asa ceva ( si la guest apare) meniul e in stilul joinet  butonul de log off apare si daca nu esti logat   
  • Va prezint doua teme. 1. Max3Semne - Tema am finalizat-o cu ceva timp in urma doar ca nu am vrut sa o afisez nicaieri, are cateva facilitati precum: - Userpanel in header cu linkurile utile(Admin Panel, Moderator Panel, Manage Blocks) si informatii(Reputatie, Activitate, Avertizari) - Navigatie custom - Mega footer ce include: About Max3Semne Link-urile de conectare pe serverele de mix Link-urile de conectare pe serverele de WarNight Linkuri utile Footer Controls(Limba, Tema, Contact Us). UserInfoPanel in topic + imagine personalizata pentru gradele de C.E.O Posibilitatea de a adauga customFields in UserInfoPanel Imagini SVG si PNG custom in anumite sectiuni alte temei si background-uri custom   2. Purplehaze - Astazi am terminat in proportie de 95% tema, adica este functionala, dar mie imi place sa navighez adanc si sa modific orice, tema cuprinde de altfel cateva facilitati precum: - UserNav cu informatii despre cont(Content, Reputatie, Avertizari) - Box-uri custom in header pentru  Accesarea profilului Accesarea setarilor contului Schimbarea imaginii de profil Accesarea linkurilor de acces(Admin Panel, Moderator Panel, Manage Blocks) - Header customizat cu Search, Create Content, Sign Out si linkuri catre paginile de social media - Navigatie custom - Post content in topic in stilul mesajelor de pe aplicatii precum Messenger, Instagram, etc. - Post Controls in stilul Instagram - UserInfoPanel (neterminat) custom - Iconita ce indica activitatea userului in topic(online / offline)   Restul le puteti descoperi daca accesati forumul: https://www.max3semne.ro/forum/ si selectati tema "Purplehaze", respectiv Max3Semne Theme 2019
 • Today's Birthdays

  No users celebrating today
×
×
 • Create New...