Sari la conținut
Cyberpixelz Community

Julian

Membru
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Orice postat de Julian

 1. Meniul l-ai vazut probabil pe o alta tema tot facuta de mine pe o comunitate de CS. Fi mai exact in legatura cu footer-ul, ce iti aduce aminte de temele lui Doc, pentru ca el foloseste mega footer. Ofera-mi mai multe detalii. Tema nu e 100% gata, deci vor mai aparea modificari.
 2. Inca o lucrare de tip HTML / CSS + ceva JS la slider si back to top button. E vorba de inca o tema de IPS 4.4, platforma pe care navigati chiar acum si voi pe Indungi. E o tema mai mult de gaming, datorita stilului folosit. Daca vreti link pentru a naviga pe tema, imi spuneti. Indexul temei Profilul in tema Topicul in tema
 3. Arata foarte ok, ma bucur ca ai luat in considerarea si parerea mea despre servere:D
 4. Nu stiu daca e tema full sau asa e ea completa. Ideea e ca sunt anumite locuri in care e schimbata doar culoare si cum a zis si doc, sunt unele elemente ce nu dau bine.
 5. Phantoms, Ghost in general sunt legate de culoarea alb si albastru, rosu as fi folosit daca se nume Demons:)) "Un pic de puffysticks si ghost"... hmm, singurele elemente preluate din ghost cum am si spus sunt acele chenare cu gradient, vizibila in titlul forumurilor, sidebar, widgets desii ale mele sunt mai mari:)) si ar mai fi background-ul de la last poster, desii la fel, difera. In rest nimic altceva de la puffysticks. Totusi, nu as vrea sa ma laud sau ceva, dar consider ca tema mea e mai muncita decat ghost.ro, puffysticks e o echipa geniala pentru ips design, precum si cyberpixelz, dar ei facand asta ca pe un "job" e normal la un moment dat sa nu isi dea interesul in totalitate sau sa ramana in pana de idei, eu facand asta ca un hobby pot sta si 3 luni doar pentru design-ul headerului, nu ma opreste nimic. In cazul in care am alte idei si timp pot asigura faptul ca urmatoarea tema nu va imprumuta nimic din ce exista in momentul de fata pe market-ul ips, nici cyberpixelz si nici puffysticks sau altceva.
 6. Nu exista posibilitatea... Scuzele mele.
 7. De fapt, trebuie sters din globalTemplate urmatoarea linie: {template="updateWarning" app="core" group="global" params=""}
 8. Nu prea exista o posibilitate catre un preview live, tema e facuta pe un forum demo, iar acum cei de la IPS au restrictionat mult demo-urile(au scos accesul la download sau add/create theme, add plugins), astfel ca a trebuit sa salvez fiecare fisier modificat sau creat al temei ca sa salvez tema propriu-zisa. Daca doresti sa urci tema aici ca preview, eu nu am nimic impotriva sa-ti dau fisierele.
 9. Dupa se vede si din poze e vorba de o tema pentru platforma arhicunoscuta IPS 4 [Invision Power Services]. Astept pareri in legatura cu design-ul ei, culorile alese, pozitionarea elementelor de la 0, etc. Tin sa mentionez ca tema este HTML/CSS + JS, nu doar un sketch in Photoshop. Preview-ul a fost facut in urma cu 2 zile, deci sunt cateva mici modificari lipsa in poze. Tema nu exista pe nici o comunitate, nu am predat-o nicaieri inca.
 10. Tema este foarte unica intr-adevar, dar are cateva elemente care nu se leaga.
×
×
 • Creează nouă...