Sari la conținut
Cyberpixelz Community

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 21.07.2019 în toate secțiunile

 1. 3 puncte
  Inca o lucrare de tip HTML / CSS + ceva JS la slider si back to top button. E vorba de inca o tema de IPS 4.4, platforma pe care navigati chiar acum si voi pe Indungi. E o tema mai mult de gaming, datorita stilului folosit. Daca vreti link pentru a naviga pe tema, imi spuneti. Indexul temei Profilul in tema Topicul in tema
 2. 2 puncte
  Dupa se vede si din poze e vorba de o tema pentru platforma arhicunoscuta IPS 4 [Invision Power Services]. Astept pareri in legatura cu design-ul ei, culorile alese, pozitionarea elementelor de la 0, etc. Tin sa mentionez ca tema este HTML/CSS + JS, nu doar un sketch in Photoshop. Preview-ul a fost facut in urma cu 2 zile, deci sunt cateva mici modificari lipsa in poze. Tema nu exista pe nici o comunitate, nu am predat-o nicaieri inca.
 3. 2 puncte
  In legatura cu culorile si anumite elemente, am impresia ca seamana putin cu tema celor de la ghost.ro ( facuta de puffysticks ) In rest este super ok, un preview nu are strica live!
 4. 1 punct
  Template-ul cum am zis arata foarte ok.Poti sa incerci sa adaugi chestii noi, spre ex un background changer.
 5. 1 punct
  Arata foarte ok, ma bucur ca ai luat in considerarea si parerea mea despre servere:D
 6. 1 punct
  CU CE SE OCUPA CYBERPIXELZ Practic, la inceput am deschis acest domeniu pentru a oferii demo utilizatorilor ce sunt dispusi sa achizitioneze template-urile marca cyberpixelz de pe marketul celor de la IPS.Dupa 1 an si ceva in picioare m-am decis sa il transform si intr-un forum de tip support, deoarece forumurile pe care activam sunt destul de inactive, si nu prea se mai sinchiseste nimeni sa ofere suport utilizatorilor nestiutori.Deci in teorie noi ne ocupam atat cu ajutorul userilor cat si cu productia de template-uri. DESPRE CATEGORII SI FORUMURI Acum la inceput forumul va fi alcatuit doar din categoriile si forumurile ce le vedeti, dar daca exista persoane ce vor sa ajute sincer si nu pentru a detine un grad, vom adauga si mai multe categorii pentru o gama mai larga de informare. CUM SE OBTIN GRADELE Pai pentru inceput ca gradele ca Moderator ( Adica full acces la moderarea forumurilor ) sau Administrator se face pe baza de incredere.Nu exista topicuri unde sa puteti face cerere pentru asa ceva.In schimb gradul de Moderator Ajutator se obtine cand atingeti 350 de posturi pe forum ( posturi utile ).Daca posturile sunt 80% spam, gradul va fi scos si veti fi trecuti pe blacklist. Admin - utilizatorii din acest grup au permisiuni depline asupra forumului. Moderator - utilizatorii din acest grup au permisiuni depline de moderare (stergere topicuri/posturi, avertizare/banare utilizatori, creare de topicuri sticky, etc.) asupra tuturor categoriilor si utilizatorilor forumului. De obicei utilizatorii ce detin gradul de Moderator Ajutator sunt promovati pentru a oferii suport in caz de necesitate. Moderator Ajutator - se obtine atunci cnad atingeti 350 de posturi pe forum ( Acest grad are acces restrictiv asupra categoriilor si forumurilor, adica ajuta moderatorii in caz de nevoie ) Membru - in acest grup intra toti utilizatorii ce trec de validarea contului, necesara pentru inregistrare. De asemenea, acesti utilizatori isi pot modifica continutul (posturi / topicuri) in decurs de 60 de minute si pot oferi maxim 5 puncte de reputatie din fiecare tip (pozitiva si negativa) in decursul a 24 de ore. Validating - in acest grup se afla toti utilizatorii ce s-au inregistrat pe forum dar nu si-au validat inca contul. Acestia nu vor putea sa posteze pe forum pana cand contul nu va fi validat. Validarea se efectueaza prin urmarea link-ului primit pe email-ul introdus la inregistrare. Guest - in acest grup intra toti vizitatorii forumului ce nu au inca un cont, iar scopul acestuia este permisiunea de postare in categoriile forumului, dezactivata in momentul de fata din cauza SPAM-ului. Banned - in acest grup vor fi adaugati automat toti utilizatorii banati pe forum. Premium - utilizatorii din acest grup sunt persoane fara limitari, cu iconita si culoare speciala, care au contribuit si/sau contribuie la dezvoltarea forumului. PS: Acest topic poate fi modificat pe parcurs, deci pentru interesul vostru, va recomandam sa il cititi regulat.
 7. 1 punct
  In tema sunt destul de multe probleme, + ca tema este deja dezvaluita, era tema facuta de strong taz acum ceva timp.Este putin cam amestecata cu ceva elemente ce nu dau bine.Este o parere personala, deci poti sa o interpretezi cum doresti.
 8. 1 punct
  Salut Cyberpixelz ! Vreau să vă prezint forumul GLORIUS.RO # ROMÂNIA - glorius.ro Aştept critici / păreri / sugestii pentru forum. Cautam staff matur!
 9. 1 punct
  Phantoms, Ghost in general sunt legate de culoarea alb si albastru, rosu as fi folosit daca se nume Demons:)) "Un pic de puffysticks si ghost"... hmm, singurele elemente preluate din ghost cum am si spus sunt acele chenare cu gradient, vizibila in titlul forumurilor, sidebar, widgets desii ale mele sunt mai mari:)) si ar mai fi background-ul de la last poster, desii la fel, difera. In rest nimic altceva de la puffysticks. Totusi, nu as vrea sa ma laud sau ceva, dar consider ca tema mea e mai muncita decat ghost.ro, puffysticks e o echipa geniala pentru ips design, precum si cyberpixelz, dar ei facand asta ca pe un "job" e normal la un moment dat sa nu isi dea interesul in totalitate sau sa ramana in pana de idei, eu facand asta ca un hobby pot sta si 3 luni doar pentru design-ul headerului, nu ma opreste nimic. In cazul in care am alte idei si timp pot asigura faptul ca urmatoarea tema nu va imprumuta nimic din ce exista in momentul de fata pe market-ul ips, nici cyberpixelz si nici puffysticks sau altceva.
 10. 1 punct
 11. 1 punct
  Cam un pic de puffystick si ghost ! Mergea o culoare mai inchisa un rosu sau o culoare specifica temei ! Keep working
 12. 1 punct
  Este una dintre cele mai frumoase teme imi place :) doar ca as scoate You need help? Click
 13. 1 punct
  Nu prea exista o posibilitate catre un preview live, tema e facuta pe un forum demo, iar acum cei de la IPS au restrictionat mult demo-urile(au scos accesul la download sau add/create theme, add plugins), astfel ca a trebuit sa salvez fiecare fisier modificat sau creat al temei ca sa salvez tema propriu-zisa. Daca doresti sa urci tema aici ca preview, eu nu am nimic impotriva sa-ti dau fisierele.
×
×
 • Creează nouă...