Sari la conținut
Cyberpixelz Community

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

  1. Ultima săptămână
  2. Like / Share / Subcribe https://www.youtube.com/channel/UCBjQ33kUp-bX0CSvs8wGCiw
  3. Meniul l-ai vazut probabil pe o alta tema tot facuta de mine pe o comunitate de CS. Fi mai exact in legatura cu footer-ul, ce iti aduce aminte de temele lui Doc, pentru ca el foloseste mega footer. Ofera-mi mai multe detalii. Tema nu e 100% gata, deci vor mai aparea modificari.
  4. Tema e dragutica nu e ceva foarte wow . iti recomand sa mai modifici topicview e foarte simplu , sa faci un update la footer imi aduce prea mult aminte de temele lu doc Iar meniul mi se pare ca l-am mai vazut si in alte parti 😄
  5. Inca o lucrare de tip HTML / CSS + ceva JS la slider si back to top button. E vorba de inca o tema de IPS 4.4, platforma pe care navigati chiar acum si voi pe Indungi. E o tema mai mult de gaming, datorita stilului folosit. Daca vreti link pentru a naviga pe tema, imi spuneti. Indexul temei Profilul in tema Topicul in tema
  6. Mai devreme
  7. Acest text este extras de pe pagina oficiala de facebook, deci daca doriti sa ajutati la cresterea cat mai rapida a forumului, sunteti rugati sa distribuiti mai departe acest mesaj. Servicii Graphic & Web Design IPB 3.4.X / IPS 4.1.X / 4.2.X / 4.3.X /4.4.X / Template-uri Site DEMO : https://www.cyberpixelz.com/forums ( nume : demo / parola : demo ) MARKETPLACE ( Pentru cei cu licenta ) : https://invisioncommunity.com/profile/586784-rovisiontech/content/?type=downloads_file MARKETPLACE ( Pentru cei fara licenta ) : https://gumroad.com/cyberpixelz De astazi, 13.01.2019 preturile temelor si imaginilor se vor ajusta in functie de complexitatea si durata template-urilor. Portofolio 2018 : ( https://www.behance.net/docwebdesignro ) ( https://www.behance.net/docdesignro ) ( https://www.behance.net/compactdes2579 )
  8. 403 Forbidden Access is forbidden to the requested page: ghosts.ro/ (port 443)
  9. Update 0.2 - Am adaugat BG Changer ( Propus de dOc ) - Incurand ACP
  10. Template-ul cum am zis arata foarte ok.Poti sa incerci sa adaugi chestii noi, spre ex un background changer.
  11. Arata foarte ok, ma bucur ca ai luat in considerarea si parerea mea despre servere:D
  12. Salut momentan am inceput editarea unui index si asi cere niste pareri despre el, ce sa modific etc... / Mentionez ca am inceput la un index de puffysticks Preview : https://ghosts.ro/
  13. Sebastian.#

    Editoare PHP

    Întrucât sintaxa limbajului PHP este relativ simplă, iar structura codului sursă nu este una impusă, codul PHP poate fi scris cu orice editor text, cum ar fi Notepad. În realitate, acest lucru este posibil doar pentru scripturile de câteva linii de cod; pentru fișiere mari și complexe, un editor PHP specializat este aproape indispensabil. Există mai multe editoare de cod-sursă ce pot fi folosite pentru PHP, de la IDE-uri complexe până la editoare simple. Toate oferă highlight pentru cuvintele cheie, completare automată a instrucțiunilor, facilități avansate de căutare și altele. Puteți folosi pe oricare dintre ele, în funcție de nevoile voastre. Eclipse pentru PHP Eclipse este o platforma integrată de dezvoltare (IDE) extensibilă, ce dispune de o multitudine de funcționalități. Folosită inițial pentru dezvoltarea în limbajul Java, a fost ulterior extinsă și la alte limbaje de programare. Eclipse PDT (Eclipse PHP Development Tools) reprezintă la ora actuală cel mai avansat editor PHP. Este gratuit și poate rula pe orice sistem de operare. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul proiectului Eclipse PDT. Instrucțiuni de instalare Eclipse PDT - Instalați Java pe calculatorul personal, dacă nu îl aveți deja. Platforma Java este necesară pentru a rula Eclipse. - Descărcați pachetul Eclipse pentru PHP de la pagină http://www.zend.com/.../pdt/downloads și dezarhivati-l în locația dorită. - Rulați executabilul Eclipse. - La pornire alegeți o locație unde vor fi salvate toate fișierele PHP. Este indicat că această locație să fie în Document Root-ul serverului web (de exemplu C:\Program Files\EasyPHP-xx\www). - După pornirea editorului Eclipse, alegeți din meniul Window opțiunea Open Perspective, apoi Other. Selectați PHP. - După apariția interfeței pentru PHP puteți începe să creați scripturile PHP. - Editorul Eclipse este centrat pe ideea de proiect. Un proiect reprezintă o suită de mai multe fișiere PHP, grupate în același director. Este indicat să creați un proiect nou pentru fiecare lecție de PHP de pe site, în care puteți salva mai multe scripturi diferite. Notă: pentru a putea accesa prin localhost scripturile create cu Eclipse, este necesar că acestea să fie salvate în document root. Netbeans Netbeans vine din aceeași zona a programării în Java. Este un IDE complet ce a fost extins recent pentru lucrul în PHP. Că și Eclipse poate fi folosit pe orice sistem de operare întrucât rulează pe platforma Java. Poate fi descărcat gratuit de la http://netbeans.org/downloads/ (alegeți pachetul PHP). Modul de lucru în Netbeans este similar cu cel din Eclipse. Avem și aici conceptul de proiect iar pentru a putea crea scripturi PHP este nevoie să creați în prealabil un proiect de tip PHP. Toate celelalte observații făcute la editorul Eclipse rămân valabile și aici. Zend Studio și Adobe Dreamweaver Zend Studio și Adobe Dreamweaver sunt două IDE-uri comerciale pentru programarea în PHP. Zend Studio este bazat pe Eclipse PDT și specializat doar pe dezvoltarea în PHP, pe când Adobe Dreamweaver poate fi folosit și pentru web-design. Ambele editoare pot fi descărcate pentru teste (trial version), dar pentru a continuă folosirea lor trebuie achizitonata o licență. Editoare simple Pe lângă IDE-urile de mai sus, există o suită de editoare text simple, gratuite, ce oferă suport pentru programarea în PHP. Nu sunt la fel de avansate că Eclipse sau Netbeans, dar au suficiente facilități pentru a putea fi folosite cu succes zi de zi pentru a scrie cod-sursă în PHP. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt: Notepad++ (Windows) PsPad (Windows) SciTE (Windows și Linux) Crimson Editor (Windows)
  14. demo

    saluti

    @cyber docTOR
  15. Nu stiu daca e tema full sau asa e ea completa. Ideea e ca sunt anumite locuri in care e schimbata doar culoare si cum a zis si doc, sunt unele elemente ce nu dau bine.
  16. In tema sunt destul de multe probleme, + ca tema este deja dezvaluita, era tema facuta de strong taz acum ceva timp.Este putin cam amestecata cu ceva elemente ce nu dau bine.Este o parere personala, deci poti sa o interpretezi cum doresti.
  17. Se refera ca ai lasat cum e default :3 , tema e unica dar nu prea ma impresioneaza kw
  18. wolff

    saluti

    Tnk 😀
  19. Si cei aici, nu inteleg.. https://prnt.sc/omq324 pe aici nu a trecut nimeni
  20. Deoarece PHP trateaza cele doua tipuri de variabila matrice, ca variabile asociative, putem sa spunem ca si variabilele asociative se initializeaza si recupereaza similar. Exemplu: <?php /* variabile matrice bidimensionale */ $a[0]=array("Nume" =>"Popescu", "Prenume" =>"Vasile", "An_nastere"=>"1964"); $a[1]=array("Nume" =>"Dascalu", "Prenume" =>"Ion", "An_nastere"=>"1982"); $a[2]=array("Nume" =>"Popa", "Prenume" =>"Gheorghe", "An_nastere"=>"1955"); for ($i=0; $i<=2; $i++) {echo $a["$i"]["Nume"]." - ". $a["$i"]["Prenume"]." - ". $a["$i"]["An_nastere"]."<br />";} ?>
  21. Aceste 2 functii te vor ajuta sa aflii foarte usor informatii despre utilizatorii care intra pe website-ul tau(Locatie, Reseller, etc). Cel mai ok este sa iei prima data IP-ul utilizatorului: <?php function getIP() { $ipaddress = ''; if (getenv('HTTP_CLIENT_IP')) $ipaddress = getenv('HTTP_CLIENT_IP'); else if(getenv('HTTP_X_FORWARDED_FOR')) $ipaddress = getenv('HTTP_X_FORWARDED_FOR'); else if(getenv('HTTP_X_FORWARDED')) $ipaddress = getenv('HTTP_X_FORWARDED'); else if(getenv('HTTP_FORWARDED_FOR')) $ipaddress = getenv('HTTP_FORWARDED_FOR'); else if(getenv('HTTP_FORWARDED')) $ipaddress = getenv('HTTP_FORWARDED'); else if(getenv('REMOTE_ADDR')) $ipaddress = getenv('REMOTE_ADDR'); else $ipaddress = 'UNKNOWN'; return $ipaddress; } ?> Nu are rost sa spun de unde e luata functia de luare a IP-ului, se gaseste pe orice site daca cauti pe Google. Odata ce iei IP-ul, poti sa te folosesti de api-ul celor de la ipinfo.io(documentatia o gasiti pe site-ul lor) <?php $ip = getIP(); $details = json_decode(file_get_contents("http://ipinfo.io/{$ip}/json")); echo $details->country; ?> Exemplul care eu il las aici va afisa tara utilizatorului pe pagina respectiva. Exista situatii cand IP-ul poate fi privat si nu reuseste sa ia tara de unde se afla, sau daca esti pe localhost nu reuseste sa iti ia IP-ul pentru ca e local si desigur nici in aceste conditii nu va functiona acest api pus de ipinfo.io. Daca vreti sa vedeti toate informatiile despre un IP sub forma pura, intrati pe https://ipinfo.io/ip/json Nu cred ca l-am explicat foarte ok, dar daca ai ceva cunostinte e foarte folositor.
  22. Daca doriti sa elminati caracterele nedorite dintr-o pagina web, folositi codul de mai jos: <?php //Un string normal $cwrstring = "Acestea sunt niste caractere „ pe care noi nu le dorim."; //Ce nu ne trebuie se inlocuieste cu un spatiu $badcwr = array("&nbsp;"); $cwrstring = trim(str_replace($badcwr," ",$cwrstring)); //Specificam ce trebuie inlocuit $celrau = array("“","”","‘","’","…","—","–"); $celbun = array("\"","\"","'","'","...","-","-"); $cwrstring = str_replace($celrau,$celbun,$cwrstring); //Eliminati toate caractere non ASCII (aka: Microsoft Word şi Perfect word) $cwrstring = preg_replace('/[^(\x20-\x7F)\x0A]*/','', $cwrstring); echo $cwrstring; ?> Pentru alte caractere folositi: <?php function normalize ($string) { $table = array( 'Š'=>'S', 'š'=>'s', 'Đ'=>'Dj', 'đ'=>'dj', 'Ž'=>'Z', 'ž'=>'z', 'Č'=>'C', 'č'=>'c', 'Ć'=>'C', 'ć'=>'c', 'À'=>'A', 'Á'=>'A', 'Â'=>'A', 'Ã'=>'A', 'Ä'=>'A', 'Å'=>'A', 'Æ'=>'A', 'Ç'=>'C', 'È'=>'E', 'É'=>'E', 'Ê'=>'E', 'Ë'=>'E', 'Ì'=>'I', 'Í'=>'I', 'Î'=>'I', 'Ï'=>'I', 'Ñ'=>'N', 'Ò'=>'O', 'Ó'=>'O', 'Ô'=>'O', 'Õ'=>'O', 'Ö'=>'O', 'Ø'=>'O', 'Ù'=>'U', 'Ú'=>'U', 'Û'=>'U', 'Ü'=>'U', 'Ý'=>'Y', 'Þ'=>'B', 'ß'=>'Ss', 'à'=>'a', 'á'=>'a', 'â'=>'a', 'ã'=>'a', 'ä'=>'a', 'å'=>'a', 'æ'=>'a', 'ç'=>'c', 'è'=>'e', 'é'=>'e', 'ê'=>'e', 'ë'=>'e', 'ì'=>'i', 'í'=>'i', 'î'=>'i', 'ï'=>'i', 'ð'=>'o', 'ñ'=>'n', 'ò'=>'o', 'ó'=>'o', 'ô'=>'o', 'õ'=>'o', 'ö'=>'o', 'ø'=>'o', 'ù'=>'u', 'ú'=>'u', 'û'=>'u', 'ý'=>'y', 'ý'=>'y', 'þ'=>'b', 'ÿ'=>'y', 'Ŕ'=>'R', 'ŕ'=>'r', ); return strtr($string, $table); } ?>
  23. Când un browser scanează site-ul tău, primul lucru pe care îl caută este DOCTYPE-ul sau elementul care ajută redarea corectă a site-ului. Când un DOCTYPE nu există/este greșit/este depășit, codurile HTML, CSS sau DOM sunt redate așa cum au fost create în anii 90. Un DOCTYPE descrie un DTD ( document type definition). Este un document care este citit automat (machine-readable) și care oferă browserului informația de care are nevoie pentru a afișa pagină corect. Dacă DOCTYPE se referă la "XHTML 1.0 transitional", se va primi informația pe care "DTD XHTML 1.0 transitional" o oferă pentru a redă corect pagină web. <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//E N"> HTML 4.01 Transitional <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> HTML 4.01 Frameset <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN"> XHTML 1.0 Strict <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"> XHTML 1.0 Transitional <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"> XHTML 1.0 Frameset <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN"> XHTML 1.1 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN">
  24. Sebastian.#

    GD Library

    Functiile GD sunt folosite pentru crearea imaginilor. Verificati folosind phpinfo(), ca serverul de gazduire suporta aceste functii, inainte de a le utiliza. Pentru a insera in paginile web o imagine creata cu functiile din php folositi eticheta img: <img src="imagine.php" alt="Imagine creata cu GD Library"> In urmatorul exemplu vom genera o imagine in format JPEG, cu dimensiunile 200px x 100px, fond verde: <?php header ("Content-type: image/jpeg"); $img = ImageCreate (200,100); $fond = ImageColorAllocate ($img,0,200,0); ImageJPEG ($img, '', 100); ?>
  25. Multi dintre voi cand puneti platforma 4.4 sau faceti upgrade la aceasta versiune ati primit o eroare 500 acestia au trecut de la mysql la mysqli care detine mai multe avantaje si mai securizata la faze SQL Injection 1. Intram in cPanel ne ducem pana la categoria Software si avem un buton denumit MultiPHP Manager 2. Dupa ce am intrat pe MultiPHP Manager - Apasam pe PHP Version si ne vom duce catre PHP 7.1 sau ultima versiune PHP 7.2 etc dupa vom apasa pe caseta si bifam ca dorim ca acel domeniu sa aiba aceea versiune apoi apasam pe Apply 3.Va trebuii sa ne arate in dreapta sus acest mesaj 4.Acum putem continua instalarea sau upgradarea :)
  26. Scuze ca este off-topic doar ca domeniul se numeste ghosts nu ghost ( este detinut de mine )
  1. Încarcă mai multă activitate
×
×
  • Creează nouă...